DİYARBAKIR / KULP - Çöl Canaydın Ortaokulu

Etiket Sonuçları: ÇOCUK

May

Mayıs ayının 2.haftası Anneler Günü dolayısıyla İlkokul'dan Sınıf öğretmeni Gökçe GÜLECOĞLU ve İHO'dan Sosyal Bilgiler öğretmeni Nesrin AKSAK tarafından Anneler günü panosu hazırlandı. Öğrencilerin panoyu dikkatle izlediği görülmüştür.Panonun hazırlanmasında emeği geçen İlkokul'dan Sınıf öğretmeni Gökçe GÜLECOĞLU ve İHO'dan Sosyal Bilgiler öğretmeni  Nesrin AKSAK'a çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ortaokul öğretmenlerimizden Türkçe öğretmeni Müzbet BARAN,Görsel Sanatlar öğretmeni  Recep FİDAN,İlkokul'dan Sınıf öğretmeni Hilal DOĞAN ve İHO'dan Matematik öğretmeni Muharrem CAN tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  töreni hazırlandı.Öğrencilerin töreni dikkatle izlediği görülmüştür.Törenin hazırlanmasında emeği geçen Ortaokul öğretmenlerimizden Türkçe öğretmeni Müzbet BARAN,Görsel Sanatlar öğretmeni  Recep FİDAN,İlkokul'dan Sınıf öğretmeni Hilal DOĞAN ve İHO'dan Matematik öğretmeni Muharrem CAN'a çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ortaokul öğretmenlerimizden Türkçe öğretmeni Müzbet BARAN,Görsel Sanatlar öğretmeni  Recep FİDAN,İlkokul'dan Sınıf öğretmeni Hilal DOĞAN ve İHO'dan Matematik öğretmeni Muharrem CAN tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  panosu hazırlandı. Öğrencilerin panoyu dikkatle izlediği görülmüştür.Panonun hazırlanmasında emeği geçen Ortaokul öğretmenlerimizden Türkçe öğretmeni Müzbet BARAN,Görsel Sanatlar öğretmeni  Recep FİDAN,İlkokul'dan Sınıf öğretmeni Hilal DOĞAN ve İHO'dan Matematik öğretmeni Muharrem CAN'a çok teşekkür ederiz.