DİYARBAKIR / KULP - Çöl Canaydın Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ortaokul öğretmenlerimizden Türkçe öğretmeni Müzbet BARAN,Görsel Sanatlar öğretmeni  Recep FİDAN,İlkokul'dan Sınıf öğretmeni Hilal DOĞAN ve İHO'dan Matematik öğretmeni Muharrem CAN tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  töreni hazırlandı.Öğrencilerin töreni dikkatle izlediği görülmüştür.Törenin hazırlanmasında emeği geçen Ortaokul öğretmenlerimizden Türkçe öğretmeni Müzbet BARAN,Görsel Sanatlar öğretmeni  Recep FİDAN,İlkokul'dan Sınıf öğretmeni Hilal DOĞAN ve İHO'dan Matematik öğretmeni Muharrem CAN'a çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ortaokul öğretmenlerimizden Türkçe öğretmeni Müzbet BARAN,Görsel Sanatlar öğretmeni  Recep FİDAN,İlkokul'dan Sınıf öğretmeni Hilal DOĞAN ve İHO'dan Matematik öğretmeni Muharrem CAN tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  panosu hazırlandı. Öğrencilerin panoyu dikkatle izlediği görülmüştür.Panonun hazırlanmasında emeği geçen Ortaokul öğretmenlerimizden Türkçe öğretmeni Müzbet BARAN,Görsel Sanatlar öğretmeni  Recep FİDAN,İlkokul'dan Sınıf öğretmeni Hilal DOĞAN ve İHO'dan Matematik öğretmeni Muharrem CAN'a çok teşekkür ederiz.

Kas

Değerler Eğitimi Çedes Projesi kapsamı alanında İHO'dan  Dinkültürü Öğretmeniz Ünal ZENGİN tarafından "EDEP-SAYGI-NEZAKET" konulu pano çalışması hazırlandı.Öğrencilerin panoyu dikkatle  incelediği ve izlediği görülmüştür.Panonun hazırlanmasında emeği geçen İHO'dan  Dinkültürü Öğretmeniz Ünal ZENGİN'e çok teşekkür ederiz.

Eyl

Hepimizin bildiği gibi başımızdan tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 gibi bir salgın hastalık geçti. Bu salgın halen de etkisini devam ettirmektedir. Daha önce de bunun gibi salgınlar gelmiş ve gelmeye de devam edecektir. Bizim yapmamız gereken salgın hastalık,enfeksiyon vb. durumlarda ne gibi önlemler almamız gerektiğidir. Bu bağlamda salgın hastalık/enfeksiyon kapsamında alınacak önlemler dair görseller ve eğitici metinler öğrenci ve velilerimizle paylaşılmaktadır. Bu haberimizde de ilgili konu hakkında bilgi edinebilirsiniz.

May

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Alanı Öğrenci ve Personel Hareketliliği Kapsamındaki Akredite Proje (2021-1-TR01-KA121-SCH-000009212) yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında okulumuz İlkokul bölümü İngilizce Öğretmeni Emre Can ÇIRACI tarafından 04 Mayıs 2023 tarihinde okulumuz Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu bölümünde görev yapan öğretmenlerimize yönelik bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

May

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Alanı Öğrenci ve Personel Hareketliliği Kapsamındaki Akredite Proje (2021-1-TR01-KA121-SCH-000009212) yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında okulumuz İlkokul bölümü İngilizce Öğretmeni Emre Can ÇIRACI tarafından bir pano hazırlandı.

Nis

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Alanı Öğrenci ve Personel Hareketliliği Kapsamındaki Akredite Proje (2021-1-TR01-KA121-SCH-000009212) kapsamında okulumuz İlkokul bölümü İngilizce Öğretmeni Emre Can ÇIRACI tarafından 16-23 Nisan 2023 tarihleri arasında Romanya'nın başkenti Bükreş'te işbaşı gözlem çalışmaları gerçekleştirildi.